ME PALVELEMME

Kosteusmittaus

Kosteusmittaus

Kosteusmittaus

Insinööritoimisto Laakkonen toteuttaa kosteusmittauksia PK-seudulla yli 10 vuoden kokemuksella. Kosteusmittaajamme ovat Rakentamisen sertifikaatin omaavia asiantuntijoita (entinen VTT:n sertifikaatti), jotka tekevät mittauksia yli sataan asuntokohteeseen vuodessa. Toteutamme kosteusmittauksia yleisesti asuntokaupan tai vesivahinkojen yhteydessä palvellen niin kuluttaja kuin yritysasiakkaita

Toteutamme kosteusmittaukset:

• Pintakosteusmittaus menetelmällä
⁃ Rakenteita rikkomaton menetelmä, jolla voidaan mahdollinen kosteusalue kartoittaa ja verrata kosteuslukemia saman tilan muihin kosteuslukemiin.
• Porareikämenetelmällä
⁃ Rakenteisiin porataan reikä, josta saadaan luotettavasti mitattua rakenteiden suhteellinen kosteus.
• Koepalamenetelmä
⁃ Rakenteesta (betoni) otetaan tietyltä syvyydeltä koepaloja ja mitataan niiden suhteellinen kosteus. Mittaustulokset saa heti.

Rakenteiden kosteuden mittaaja – Sertifikaatti

Yrityksemme kosteusmittaajat ovat rakennusalan ammattilaisia, jotka ovat tehneet kosteusmittauksia yli 10 vuoden ajan. Rakentamisen sertifikaati on tae ammattitaidosta ja luotettavuudesta.
Kosteuden mittaajan henkilösertifikaatti, Rakenteiden kosteuden mittaaja – Sertifikaattinumero C-6954-24-11 (Arto Laakkonen).

Kosteusmittauksen laitteet

Käytämme pintakosteusmittauksissa ja porareikä, sekä koepalamittauksissa alan parhaita mittalaitteita ja lämpökameroita.
Pintakosteusmittari Gann Hydrotest LG 2, pintakosteuden määrittämiseen. Mittarissa lisäksi piikkianturit puun kosteuden mittaamiseen, sekä pitkät puikot, esimerkiksi eristeiden kosteuden mittaamiseen.
Vaisala HUMICAP® -kosteusmittalaite HMI41 ja puikkopää Ø 4 mm. Soveltuu hyvin betonin kosteuden mittaamiseen Ø 4 mm reiän kautta.
Vaisala HUMICAP® -kosteus- ja lämpötilamittalaite HM40 ja HMP40S kosteus- ja lämpötilamittapäitä riittävästi, soveltuu betonin kosteuden mittaamiseen.

SÄHKÖTYÖTURVALLISUUSKORTTI SÄHKÖTYÖTURVALLISUUSKORTTI SÄHKÖTYÖTURVALLISUUSKORTTI SÄHKÖTYÖTURVALLISUUSKORTTI SÄHKÖTYÖTURVALLISUUSKORTTI SÄHKÖTYÖTURVALLISUUSKORTTI