Insinööritoimisto Laakkonen

Punahilkantie 8, 00820 HELSINKI

Sähkösuunnittelu

Insinööritoimisto Laakkonen - Muut Palvelut - Sähkösuunnittelu

SÄHKÖSUUNNITTELU

Sähkösuunnittelua sinun tarpeesi mukaan

Sähkösuunnittelun tavoite on luoda toimiva ja turvallinen kokonaisuus, jota on helppo käyttää ja myös näyttää hyvältä. Hyvin ja huolellisesti toteutettu ja tulevaisuuden tarpeet huomioon ottava sähkösuunnittelu toimii onnistuneen sähköasennustyön perustana.

Suunnittelemme sähköjärjestelmät uudiskohteisiin ja saneerattaviin kiinteistöihin. Meillä on laaja kokemus toimimisesta yhdessä urakoitsijoiden, arkkitehtien ja valvojien kanssa.

Eri ratkaisut punnitaan

Sähkösuunnittelu lähtee asiakkaan tarpeista, jotka selvitetään neuvotteluiden yhteydessä ennen suunnittelun aloittamista. Sähkösuunnittelija antaa asiakkaalle tietoa eri mahdollisuuksista ja niiden vaikutuksista tulevan asennuksen käyttöön ja kustannuksiin. Sähkösuunnittelussa huomioidaan myös erihintaiset ratkaisut, kuten esimerkiksi KNX:n avulla toteutettavat automaatioratkaisut.

Sähkösuunnittelun lopputuloksena on määräykset täyttävä ja toiminnallinen kokonaisuus, oli kyse sitten isosta automaatiolla ohjattavasti järjestelmästä tai pienemmästä sähkölaitteistosta. Käytössämme on CAD-pohjaiset suunnitteluohjelmat.

SÄHKÖSUUNNITTELU

Toimitamme asiakkaalle aina vähintään:

Tasopiirustukset

Keskuskaaviot

Piirikaaviot

Toimitamme tarvittaessa sähköurakoitsijoille heidän toteutuksensa mukaiset loppukuvat heidän toimittamistaan ”punakynäversioista”.